Saturday, September 28, 2024
15.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mihailović kažnjen, svjedoci potvrdili da ga Blagić nije provocirao

Bivši urednik centralnog informativnog programa Radio-televizije Republike Srpske, a današnji konzul u Istanbulu Siniša Mihailović, priznao je krivicu za napad na predsjednika organizacije “Restart Srpska” Stefana Blagića, te na osnovu toga platio kaznu, saznaje Moja Hercegovina.

Na današnjem usmenom pretresu, policijski službenici su u svojstvima svjedoka potvrdili da ga Blagić nije provocirao niti mu je, kako je Mihailović ranije tvrdio, psovao djecu.

“Sada se i sudskim putem potvrdilo da je ono što sam govorio bila čista istina, a da me Mihailović oklevetao rekavši da sam mu psovao djecu, pa me zato, kako je tvrdio, udario. S obzirom na lažno Mihailovićevo svjedočenje i klevetu, to poteže dalje procese i mi ćemo gledati da ovo u pravnom smislu ne bude kraj, nego da nastavimo i sa građanskom parnicom i mogućom odštetom”, izjavio je Blagić i dodao da je sramota za čitavu BiH da nasilnik poput Mihailovića obavlja poslove konzula u bilo kojoj zemlji, a da se samo kukavice mogu na takav način kriti iza sopstvene djece.

Podsjećamo, 24.11.2018., policijski službenici su postupili po prijavi narušavanja javnog reda i mira od strane dva lica (Blagića i Mihalovića) na raskrsnici Ulica Živojina Mišića i Gavre Vučkovića u Banjoj Luci i tada su preduzete potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti. Kasnije se ispostavilo da je Mihailović udario Blagića, nakon čega se u medijima branio da je to uradio usljed verbalnog okršaja sa predsjednikom Restarta.

Izvor: MH

Popularne vijesti