Friday, September 27, 2024
23.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Prigovor na tekst

Naš portal je 15.05.2021. godine objavio tekst pod naslovom „Preletači u opštini Teslić godinama plaćali članarinu SDS-u koji su napustili“ https://www.infoveza.com/preletaci-u-opstini-teslic-godinama-placali-clanarinu-sds-u-koji-su-napustili/

Na tekst je uložila prigovor Tanja Markočević. U tekstu smo naveli da joj se od plate odvajalo 30 KM na ime članarine u SDS-u. Međutim, po njenoj tvrdnji, ovo nije istinita informacija i tvrdi da administrativna zabrana na plaćanje članarine nije stavljena na platu već na odborničku naknadu koju su u tom periodu primali.

Priznajemo da smo napravili grešku u ovom dijelu gdje smo naveli da se od plate Tanje Markočević odvajao određeni iznos za članarinu u njenoj bivšoj stranci SDS. Taj dio se nije odvajao od plate već se odbijao od odborničke naknade.

Ni jednog trenutka nam nije bila namjera da ime Tanje Markočević pominjemo u negativnom kontekstu već smo sve informacije vezane za ovaj slučaj iznosili u cilju informisanja javnosti, prije svega opštine Teslić.

(Infoveza)

Popularne vijesti