Friday, September 27, 2024
23.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“Stigla braća iz Teslića”: Kandidati za odbornike SDA i SNSD-a u SO Teslić zajedno u društvu sa Bajom Malim Knindžom

Unazad nekoliko dana internetom kruži fotografija na kojoj se nalaze zagrljeni estradni pjevač Baja Mali Knindža i političari iz Teslića Alen Seferović i Srđan Klječanin.

Fotografija je nastala u Beogradu, tačnije u kafiću Contact, a objavljena je uz komentar “Stigla braća iz Teslića”.

Izvor: Instagram / @bajamaliknindza_official

Alen Seferović je mladi političar iz Teslića koji je već nekoliko puta uspio da promijeni političku opciju. Svoju karijeru je započeo kao odbornik PDP-a u SO Teslić da bi nakon previranja u SO Teslić, tačnije prelaska PDP-a na stranu vladajućih partija u Republici Srpskoj, Seferović počeo da djeluje kao nezavisni odbornik u Klubu SNSD-a.

Ni na ovoj strani se nije zadržao dugo, jer u junu 2020. godine prelazi u SDP BiH, a trenutno se navodno nalazi na listi SDA za odbornike u SO Teslić.

Alen Seferović sa čelnicima SDP-a

S druge strane estradnog umjetnika se nalazi Srđan Klječanin Rufi, odbornik SNSD-a u SO Teslić i vlasnik firme “Klječanin company” koja se bavi  preradom drveta i koja duguje novac Poreskoj upravi. O sumnjivom poslovanju Klječanina u okviru ŠG “Borja” Infoveza je već ranije pisala.

Da se ne radi o slučajnom susretu, već o dobrim prijateljima, koji će se na predstojećim izborima naći na suprotnim stranama, tačnije na strani Dodika i Bakira, govore mnogobrojne fotografije naročito iz noćnih izlazaka.

(Infoveza.com)

Popularne vijesti