Saturday, September 28, 2024
15.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Završava se disciplinski postupak protiv policajca koji je tokom racije udario Blagića

Disciplinski postupak protiv Slobodana Božića, policijskog službenika koji je udario Stefana Blagića, aktivistu i novinara našeg portala, okončaće se 3. jula. Postupak je pokrenut u novembru 2019. godine, nakon što je Blagić prijavio Božića Unutrašnjoj kontroli MUP-a.

Stefan Blagić je na svom Fejsbuk profilu podijelio fotografiju Božića napisavši da je on bruka za Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Ovo je policijski službenik MUP-a Srpske koji me je prošle godine udario sa leđa kada je vidio moje ime i prezime na ličnoj karti”, istakao je Blagić.

U svojoj objavio je dodao da je jedina smislena kazna za Božića otkaz. “Disciplinski postupak protiv nečovjeka se završava 3.7. ove godine. Jedina smislena kazna je otkaz, na čemu ću insistirati!”, zaključuje Blagić.

Podsjećamo, tokom racije u jednom banjalučkom kafiću policijski službenik Slobodan Božić je fizički napao Stefana Blagića nakon što je vidio njegove ime na ličnoj karti.

Blagić tvrdi da za ovakav napad nije bilo nikakvog povoda jer je uredno dao na uvid svoju ličnu kartu, ali da ga je policajac udario kada je vidio o kome se radi.

(infoveza.com)

Popularne vijesti