Saturday, September 28, 2024
17.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Slučaj Papović: Osumnjičen i direktor TO Gacko

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.O. počinilo krivično djelo „prevara u službi“, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje. 

Kako “Direkt” nezvanično saznaje u pitanju je direktor Turističke organizacije Gacko Radovan Okiljević. On se sumnjiči da je koristio usluge falsifikatora Vukašina Papovića.

Podsjećamo, slučaj “Papović” aktuelan je od februara 2018. godine, kada su pripadnici trebinjske policije, zbog prijetnji tadašnjem direktoru RiTE “Gacko” Bošku Kozomari, uhapsili penzionisanog profesora likovnog Vukašina Vula Papovića.

U junu ove godine trebinjskom Okružnom tužilaštvu su podnijeti izvještaji protiv 19 lica koja se sumnjiče da su oštetili javna preduzeća i ustanove za gotovo 800 hiljada maraka. Radilo se mahom o vozačima koji su falsifikovane račune i putne naloge naručivali kod Vukašina Papovića.

U decembru prošle godine policija je identifikovala i Tužilaštvu podnijela izvještaj protiv pet lica koja se sumnjiče da su koristila Papovićeve usluge, o čemu je Direkt ranije pisao. 

(Direkt portal)

Popularne vijesti