Friday, September 27, 2024
23.7 C
Banja Luka
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Infoveza ekskluzivno saznaje: Bivši Dodikov savjetnik prelazi u PDP!

Gordan Milošević, koji je u tri mandata obavljao poslove savjetnika za međunarodne odnose u kabinetima Milorada Dodika (dok je Dodik bio predsjednik Vlade, odnosno predsjednik Republike Srpske), postaće visoki funkcioner Partije demokratskog progresa, saznaje Infoveza.

Ključnu ulogu u dovođenju Miloševića, koji je donedavno bio i generalni sekretar Selakovog SPS-a, imao je Branislav Borenović, a Infoveza nezvanično saznaje i da se Miloševiću “traži” radno mjesto u gradskoj upravi u Banjaluci. 

Podsjećamo, ranije je Srebrenka Golić javno optuživala tadašnjeg Dodikovg savjetnika za kriminal i naglo bogaćenje.

Treba istaći da je Miloševićeva supruga načelnica u Ministarstvu finansija Republike Srpske, a njena sestra će ubrzo postati ambasador BiH u jednoj od zapadnih zemalja. 

Interesantno je da je Milošević, kao kadar SPS-a, jedini “dobijao redovnu minutažu” na Alternativnoj televiziji, pa ga, zbog toga, mnogi vide kao novog Tihomira Gligorića, koji je nakon kratkog boravka u PDP-u formirao svoju stranku PDP 1999.

Milošević je, inače, prvi odbranio master tezu na Fakultetu bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci koji vodi Predrag Ćeranić, takođe jedan od Dodikovih savjetnika.

Piše: Stefan Blagić

 

 

 

Popularne vijesti